Ce este viața?

Ce este viața?

Viața poate fi o transpusă într-o poveste relatată în cuvinte, sintagme simple sau pur și simplu poate prinde contur sub impactul transmis de culori și forme, expresivitate. În fiecare zi din existența care se desfășoară sub frica indusă de călăul numit timp, redăm o scenă din această piesă minunată. Indiferent de condiții, greutăți sau momentele în care panta are o înclinație lină, lăsăm în urmă pete de culori care pot fi asemănate unor scene dintr-o operă plastică.

Însă, ce se întâmplă când viața ridică un obstacol neobișnuit în drumul către desăvârșirea ei? Depinde de perspective, pentru mine, individul încăpățânat, este doar un nou motiv, sau o altă formă de provocare, prin care viața poate căpăta culoare. Și nu este vorba doar de activitățile de zi cu zi, ci și de cum pot, și în același timp să reușesc, să mă raportez la tot ceea ce mi se întâmplă. Iar dacă încăpățânarea este destul de puternică, toate aceste aspect pot fi aduse în fața celor care vor să le privească, în mod practic, aplicat, prin intermediul pânzei și al culorilor, ceea ce s-a întâmplat și urmează a fi devoalat prin intermediul unui eveniment, cu și despre artă și frumos.

Ce se întâmplă dacă încăpățânarea și curajul se întâlnesc și generează un impuls de moment? Reiese un alt curs pe care îl capătă o viață viață, sub condiția unei suferințe independente de voința, pe care aș fi putut să o am, la momentul alegerii. Și totusi, experiențele de viață, secvențele din cadrul acesteia, pot fi redate într-un mod la care nici nu aveam vreodata impresia că va fi posibil de atins….

Viața este vie, iar eu încerc să-i răspund în același fel, provocărilor… Niciodată nu există loc de niciodată, iar acest lucru se va dovedi in curând…

Afis vernisaj eu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s