Ganduri de final de an….

Iata ca sfarsitul unui nou an este aproape si ultimele zile ale lui se grabesc spre trecut, lasand locul unui viitor, greu pentru mine, pentru noi toti. Dincolo de problemele de zi cu zi, a fost o parte, din ceea ce se numeste timpul vietii noastre, care a trecut peste mine cu multe lucruri, sentimente, trairi, experiente noi, frumoase si neasteptate, unele dintre ele.
Am invatat multe, mi-am propus proiecte multe, unele finalizate, altele nu, insa un sfarsit inseamna un nou inceput asa ca nu va bifa abandonul lor. Pentru toti cei pe care au fost alaturi de mine, sub diferite forme, de la licarul din ochiul unui copil bolnav, sarac, lipsit de sansa pana la oameni cu diferite functii si pozitii sociale, doresc sa le multumesc, chiar si pentru cele cateva minute doar acordate, alaturi de multe alte forme de sustinere, material, finaciar si fizic.
As dori sa multumesc fiecaruia in parte, insa pentru a evita omisiunea unuia sau a altuia dintre toti oamenii care au trecut pragul inimii mele, in acest an, le voi adresa rugamintea de a primi gandul meu indreptat fiecaruia dintre ei drept multumire.
Va doresc din suflet multa sanatate, impliniri pe toate planurile si numai bucurii, existenta noastra este efemera, asa ca va doresc multe clipe fericite si poate cel mai important fiti alaturi, impreuna din iubire pentru oameni.
Toate sunt posibile cu ajutorul si vointa lui Dumnezeu!

Va iubesc!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s