Sinuciderea nu e o solutie

Sunt rascolit, as vrea sa scriu multe acum dar nu pot sa gasesc cuvintele potrivite… As vrea sa descriu starea de spirit pe care o am acum dar nu pot, sunt cutremurat de ceea ce se intampla in jurul meu. Oricat de mult ma stradui sa inteleg nu pot, cum si ce poate sa determine o persoana sa-si puna capat zilelor. Ce este mai de pret pe aceasta lume decat viata unui om, buna sau rea, grea sau plina de lipsuri si de nevoi este cel mai sfant lucru pe care l-am primit pe lumea aceasta. Dragostea, banii, prietenii sau orice multumire sau stare de fericire sunt relative, dar in nici un caz nu se pot constitui intr-un motiv care sa aiba ca rezultat acest gest extrem. Tocmai spunea un prieten ca viata este un cadou, de care trebuie sa te bucuri cat poti de mult, sa-l deschizi de nenumarate ori si sa te surprinda de fiecare data semnificatia lui. Frumusetea unui cadou nu sta in aspect, in felul in care este impachetat sau cat de mult a costat, fericirea si multumirea stau in lucruri simple.

M-am  hotarat sa scriu acest post in urma aflarii unei sinucideri, un act savarsit de o persoana tanara cu perspective, fara prea multe lipsuri, si cu atat mai mult ma rascoleste intrebarea ce te poate impinge catre acest gest ireversibil…. Iulia Plaian, caci despre ea este vorba, o fata de nota 10 la propriu, atat cat am putut si am avut ocazia sa o cunosc nu avea aceste motive in spatele deciziei extreme pe care a luat-o, atunci care o fi problema???? Ar trebui sa ne punem mai des intrebarea aceasta pentru ca altfel se vor ajunge la astfel de cazuri din ce in ce mai des….. Pacat…..

Reclame

Un gând despre “Sinuciderea nu e o solutie

  1. Sinuciderea nu e o solutie dar de multe ori MULT MAI VINOVATI SUNT CEI CE AU DETERMINAT-O SA FACA UN ASEMENEA GEST!Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!Unde s-a petrecut in Cluj-Napoca?Stie cineva filmul sinuciderii si eventual ce au determinat-o sa faca un asemenea gest?SA NE RUGAM PENTRU EA,DUMNEZEU SA AIBA IN GRIJA SUFLETUL EI!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s