Salutare prieteni

Salutare prieteni,

Astazi am mai realizat o actiune interesanta si extrem de constructiva, in primul rand pentru beneficiarii Centrului de Zi al Asociatiei Familia Regasita, un numar de 9 copii care provin din familii defavorizate, dar si pentru mine, nu in ultimul rand. Cu totii am participat astazi la ”Prima lectie de pictura” sustinuta de unul dintre cei mai cunoscuti pictori ai Clujului, Victor Apostu. Evenimentul a fost realizat de Primaria municipiului Cluj Napoca prin intermediul Centrului de Informare Turistica in parteneriat cu Asociatia Green&Wild si Asociatia Familia Regasita. Copii care au luat parte la acest eveniment au primit din partea Primariei Cluj Napoca mici pachetele ca semn de recunostinta pentru ”munca” depusa in cadrul atelierului de creatie desfasurat. As dori sa multumesc inca o data partenerilor nostri pentru deschiderea de care au dat dovada si in mod special as vrea sa le adresez multumirile mele alaturi de toata stima doamnei Karin Hann, coordonatorul Turnului Croitorilor si domnului Victor Apostu!!!!!

In al doilea rand, astazi am mai realizat, ca inainte de a-mi pune toata puterea si dorinta in munca de ajutorare a celor care au nevoie de acest lucru, trebuie sa fiu capabil sa o  fac. De acea mi-a revenit in minte un aspect legat de starea sanatatii mele pe care l-am neglijat in ultima vreme dar pe care trebuie sa-l iau tot mai in serios si trebuie sa fac ceva…. Este vorba de torticolisul, este un termen medical destul de pompos, cu alte cuvinte tinerea capului intr-o parte, in limbaj clasic uzual, de care sufar. Acest lucru se accentueaza pana la pierderea totala a controlului asupra pozitiei capului in momente emotive intense, ca de exemplu cum a fost astazi,  momentul acordarii unui mic interviu echipei Jurnalului Regional al Tvr Cluj. Una dintre posibilitatile de tratament al acestei probleme o reprezinta injectarea cu toxina botulinica a muschiului gatului, periodic, iar acest tratament este destul de costisitor (undeva la cateva sute de dolari injectia, care trebuie facuta undeva la 2-3 luni), iar efectul nu este unul garantat. In acest fel este destul de riscant sa iau decizia de a incepe acest tratament, iar motivele cele mai importante sunt: 1. lipsa unui rezultat garantat si 2. costurile extrem de mari. Injectarea cu toxina botulinica a fost doar una dintre solutiile propuse de doamna Prof. Dr. Ileana Benga acum cativa anisori de zile, de acea as vrea sa mai incerc un nou examen clinic de specialitate intr-o unitate in care ar fi posibila diagnosticarea cat mai exacta. Dar acest lucru implica din nou costuri si costuri, care ma fac sa aman la nesfarsit un lucru care trebuia facut ieri.

Dar inca mai sper ca intr-o zi se va realiza acest mic ”vis” al meu si dizabilitatea de care sufar nu va mai aparea asemenea unui curcubeu dupa o ploaie de vara, si nu va mai impiedica sa realizez lucrurile frumoase pe care vreau sa le fac pentru lumea asta frumoasa in care traiesc. Sunt constient ca nu voi reusi niciodata sa tratez in totalitate ceea ce destinul a creat dar sunt convins ca pot sa mai aduc mici ”reparatii”, ici si colo care sa mai indulceasca gustul cateodata amar al vietii mele….

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s