Romania, naufragiata ???

Nu mai conteaza cine ia o decizie si care sunt argumentele in baza caruia aceasta a fost adoptata. Nu mai conteaza care este numele persoanei, a partidului a vocilor pro si contra, ceea ce mai conteaza este faptul ca acea decizie ne afecteaza noua, mie si celor apropiati mie viata.

De ce spun asta, e simplu, dupa categoriile sociale care au fost luate la tinta in ultimul an de zile, pensionari, someri, persoane cu handicap, bugetari, din putinele care au mai ramas astazi tinta o reprezinta mamele si copii acestora… Oare chiar nimeni nu intelege ce se intampla, oare asa se traieste intr-o civilizatie spre care tindem sa ajungem dar care, parca cu fiecare zi, se indeparteaza tot mai mult de noi…

Oare nimeni nu mai simte nimic pentru cea care i-a dat viata, sau pentru sufletul acela care a venit pe lumea aceasta cruda, sau care urmeaza sa vina, si care trebuie sa creasca asa cum o vrea Dumnezeu pentru ca noua nu ne mai pasa. Unde sunt mamele celor care i-au astfel de decizii. Oare acei oamenii cum isi privesc in ochii copii sau sotiile cand ajung acasa… Nu se mai teme nimeni de nimeni, nici macar de Dumnezeu in tara asta.

Parca traim un cosmar, care se prelungeste cu fiecare dimineata care vine. Parca traim pe o barca ca se scufunda in marea agitata si care pentru a mai pluti o zi, doua sau trei, trebuie aruncati peste bord toti cei de care nu mai e nevoie, care se afla in nevoie si saracie si care nu pot sterge, scaunul, celor care stau la comanda.

Nu se mai poate asa, fratilor !!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s