CFR a castigat Supercupa !!!

In urma eventului reusit de CFR 1907 Cluj in campionatul care tocmai a trecut, Federatia Romana de Fotbal a hotarat ca Supercupa Romaniei sezon 2009 – 2010 sa se desfasoare intre echipele care au ocupat primele doua locuri ale podiumului, in speta CFR Cluj si Unirea Urziceni. Jocul s-a desfasurat pe arena „Dr. Constantin Radulescu” din Cluj in fata a aproximativ 10.800 de spectatori. Partida a fost una echilibrata, chiar spectaculoasa pe alocuri cu goluri. Scorul a fost deschis de noua achizitie a echipei campioane, Kivuvu care a sutat de la aproximativ 20 de metri. Unirea a egalat la inceputul partii a doua prin autogolul aceluiasi Kivuvu si a preluat conducerea pe tabela de marcaj la inceputul primei reprize de prelungiri prin golul lui Laurentiu… Deac a fost cel care a trimis meciul la loteria loviturilor de departajare prin golul inscris in ultimul minut al primei reprize de prelungiri. La penaltu-uri CFR a reusit sa se impuna dupa ce a inscris de doua ori, Unirea reusind „performanta” de a nu inscrie nici una din loviturile executate…

Deac Ciprian de la echipa feroviara a fost declarat jucatorul meciul, insa de specificat este si portarul Nuno Claro care a contribuit decisiv prin evolutia sa la rezultatul obtinut.

CFR Cluj este de laudat pentru ca este fara echivoc echipa romaneasca a momentului reusind performanta de a castiga 7 trofee in decurs de 3 ani de zile.

Anunțuri

Un gând despre “CFR a castigat Supercupa !!!

  1. Meci bun, tinind cont de caldura si de faptul ca echipele nu au inceput inca sezonul. CFR a realizat achizitii demne de urmarit, Kivuvu, Bjelanovici si mai ales readucerea inapoi a lui Picollo. Vaslui, Steaua si CFR principalele favorite la titlu.

    Citeste si alte opinii pe http://paginadesport.info

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s