Reforma statului roman: „Tara te vrea prost” !!!

Tot auzim in ultima perioada de marele dezirat al mai marelui conducator „mic” al guvernului nostru care reprezinta implinirile carmaciului sef al acestei tari: reformarea statului. Nu exista altceva mai frumos decat acest lucru. Si cum ???

Pai, in primul rand ar cam trebui schimbata Constitutia in comformitate cu vointa comandantului de nava ( desi tarisoara asta are o oarecare forma de pestisor, dar putem schimba si asta la nevoie… ) dar acest lucru nu este posibil deoarece inca mai exista un strop de democratie si mai exista si alte opinii in tara dar mai ales in parlament, acolo unde e nevoie de doua treimi in camerele reunite. Dar in final nu pare a fi aceasta problema una existentiala pentru ca atat timp cat exista puterea si accesul la resurse si/sau dosare, cei 50 aproximativ, care mai lipsesc pentru implinirea acestui deziderat vor disparea in curand, pardon vor deveni parte a reformei statutului roman…

Mai sus sunt prezentati cativa din acesti viitori luminati ai acestei patrii… Ei au aderat deja la imnul viitorului … „Fii supus fata de cel mai sus pus, … Tara te vrea PROST” !!!!

Lasă un comentariu