Crinul aduce primavara liberala

Daca iarna ne mai rezerva asa cate o replica ,de o  mai mare sau mai mica intensitate, inainte de a-si lua ramas bun de la noi, proaspatul congres ordinar al Partidului National Liberal de pe plaiurile mioritice, desfasurat la sfarsitul acestei saptamani nu a adus nici o surpriza. Vechiul si noul presedinte a formatiunii a reusit sa castige doar nitica mai multa putere in cadrul acesteia si sa-si impuna echipa de conducere. Astfel Crin Antonescu a plecat cu un nou program politic, destul de pretentios, cu ajutorul caruia doreste sa faca din formatiunea liberala prima optiune de pe esicherul politic romanesc.

Eu nu pot decat sa-i urez succes si este foarte bine pentru tanara noastra democratie, atata cat mai e din ea, ca sa existe partide puternice pe piata politica din Romania.

Personaje politice de genul Antonescu sau Ponta nu pot aduce decat beneficii vietii politice din tara noastra. Sper ca in perioada urmatoare sa se afirme si alte personaje asemanatoare, iar experimente gen Basescu sa fie capatul celor 20 si ceva de ani de tranzitie pe care Brucan ( sa-i fie tarana usoara ) i-a estimat…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s