In ce fel de tara traim ???

In ce fel de tara traim ??? Este o intrebare retorica pentru ca 5 milioane si ceva de romani cu drept de vot au ales la 20 de ani de la revolutie in asentiment cu sindromul comunist. Si au ales….

Ies oamenii in strada, protestand impotriva unei decizii de arestare a unui primar suspectat de luare de mita, sau ridica la rang de cetatean de onoare un primar care la momentul actual se afla in spatele gratilor. Traim in tara in care un guvern care este declarat incompetent, pentru prima data in 20 de ani, printr-o motiune de cenzura, este reconfirmat dupa alegerile prezidentiale ca fiind providential pentru aceasta tara si pentru viitorul sau prin reforma pe care doreste sa o puna in practica dar, din pacate doar la nivel declarativ si populist.

Mai putem pune la aceasta succinta socoteala faptul ca 99% din populatia tarii sunt ascultatori de manele, dupa spusele conducatorului sau, dar doar jumatate dintre acestia recunosc acest lucru. Suntem poporul caruia ne place sa fim ascultati si urmariti doar pentru a vedea si asculta ce face vecinul nostru si cei de langa noi. Folosim doar 4 sapunuri pe an pentru igiena personala dar ne place sa urmarim emisiuni gen familia Columbeanu, test de fidelitate sau televiziunea poporului…

Cu alte cuvinte ne place sa pozam in victime si sa traim din compasiune…. Atunci in ce fel de tara traim ????

Reclame

Un gând despre “In ce fel de tara traim ???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s