Crin vrea sa „infloreasca” fortat

Asa dupa cum stim, in saptamana mare a femeii, PNL si-a stabilit un Congres prin care sa puna ordine in treburile interne. Iar prin intermediul acestuia se doreste o noua alegere la sefia partidului, sau o reconfirmare ( dupa caz ) si o clarificare a statutului si doctrinei. Insa nu e chiar asa de usor.

Actualul lider al partidului, Crin Antonescu, propune introducerea motiunilor ca modalitate de alegere in cadrul congresului si modificarea unor anumite aspecte din statut prin care sa se sporeasca puterea presedintelui partidului. Cu alte cuvinte merge pe totul sau nimic, cu atat mai mult a declarat ca daca nu vor fi acceptate propunerile sale exista posibilitatea ca acesta sa nu mai candideze.

Unii dintre sustinatorii sai de pana acum au aderat la ideile lui Antonescu dar exista si o mare parte a celor care se declara nemultumiti de acestea, probabil cei care simt ca vor ramane cam pe langa locurile caldute pe care le ocupa. Se mai zvoneste ca se pregateste un grup al liberalilor ( oportunisti ) din parlament, care asteapta congresul ca motiv de exil, dupa modelul PSD, acestia urmand a fi coordonati de Gabriel Berca, caruia i se pregateste un scaunel de secretar de stat.

Mare triere a mai facut acest vot uninominal !?? Halal…..

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s