Balonul Diaconescu s-a spart

Iata ca doar la cateva zile dupa congresul extraordinar al poporului Psd-ist apar si primele victime notabile. Dupa tentativa esuata de candidatura la sefia partidului si un deznodamant nefericit in alegerea sustinerii la presedentia partidului Cristi Diaconescu si-a anuntat demisia din partid.

Incarcat cu un scandal de spionaj care planeaza asupra sa si cu un bagaj negativ din partea unora dintre colegii sau fostii sai colegi de partid Diaconescu si-a luat servieta si a depus cererea de adeziune la grupul independentilor din Senat… Se pare ca viitorul partid pentru „progres” trece la achizitiile de marca. Diaconescu nu a confirmat dar nici nu a infirmat ideea conform caruia ar adera la viitoarea formatiune de stanga dar a lasat o portita prin posibila reintrare a sa in structura guvernului ca ministru de externe in locul actualului ministru Baconschi, indelung contestat dupa declaratiile sale catalogate ca fiind rasiste.

Probabil ca si PSD-ul are partea sa de vina, asa cum a afirmat si Diaconescu, pentru ca nu a luat pozitie la presupusul dosar de monitorizare care a fost indreptat catre unul dintre membrii sai marcanti, dar acest lucru nu minimizeaza gestul, oarecum neinteles, al lui Cristian Diaconescu de a renunta la pozitia sa de membru al PSD fara a avea un rezultat concludent cu privire la monitorizare.

Lucrurile incep sa se ingroase intr-un mod negativ in ceea ce priveste raportul de forte la nivel parlamentar…. Ceea ce nu e tocmai ok din punct de vedere democratic…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s