Viata-n mov… dupa prezidentiale

Si iata ca incet incet trec luni dupa luni de la alegerile prezidentiale de la inceputul lunii decembrie a anului trecut. Daca nu am urmarit prea atent mass-media in perioada aceasta am putea spune ca nici nu au avut loc, pentru ca nu au avut prea multe schimbari ( pe care sa le simtim noi la nivelul traiului zilnic ). Doar un lucru ne mai alina dezamagirea si anume: Flacara Violet !!! pentru ca putem da vina pe ea pentru toate relele si neplacerile pe care suntem nevoiti sa le induram in aceasta perioada.

Dl. Presedinte, crescand cu un mandat, a ridicat stacheta si a trecut la nivelul urmator, adica de la „tiganca imputita” ne-a manelizat pe toti, adica 99% din poporul acesta pe care dumnealui il conduce. Ma intreb cine face parte din acel 1%…. Dl. Boc o cam da dintr-o strachina in alta pentru ca subalternii sai nu prea mai gasesc leisorii prin visteria statului si atunci cauta prin pusculitele copiilor sau pe sub saltelele batranilor poate poate mai gasesc ceva pentru nevoia financiara a tarisoarei asteia.

In alta ordine de ideii, dl. presedinte isi pregateste intrarea pe piata a unui nou si fresh partidulet politic, mai de stanga asa cum a condus el odata, de care mai degraba are nevoie in acest mandat pentru votul acestuia din parlament in vederea revizuirii constitutiei conform cu dorintele sale.

Vom trai si vom vedea…. daca nu ne va arde flacara mov prea tare !?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s